Cégünkről

ABSX Kft. 1991-ben kezdte el működését kuplungtárcsák gyártására és forgalmazására szakosodva, mely tárcsákat 1989-ben bejegyzett saját szabadalom alapján állítja elő.

A BSX Kft. 1994-re Magyarország legnagyobb kuplungtárcsa gyártójává nőtte ki magát. A havi 5000 darabos termelés 30%-a kerül exportértékesítésre horvát, szlovén, német és szlovák piacokra.

A megnövekedett termelésnek köszönhetően a vállalkozás 1994-ben az eddig bérelt műhelyeket felváltotta egy saját tulajdonú 8502 -es üzemcsarnokra.

BSX Kft. Komlói telephely BSX Kft. Szervíz BSX Kft. Autópark

Az 1993-as év tavaszától kizárólagos jelleggel forgalmazza a RUEN Industria cég tengelykapcsolóit a személy- és tehergépjármű tartalék alkatrész piacon. A RUEN Industria termékeinek minőségét igazolja, hogy olyan nagy európai gyárak beszállítója, mint a VALEO, A.P. BORG&BECK; míg minőségbiztosítási rendszerük kialakításában a Fichtel und Sachs eredményeire támaszkodtak.

A kereslet változásaihoz való gyors alkalmazkodás és rugalmas kiszolgálás érdekében saját konszignációs raktárból történik a szállítás kereskedőik felé. Az állandóan feltöltődő készletben a magyar utakon futó legtöbb személygépkocsihoz található alkatrész, míg a tehergépjármű programban IKARUS buszokhoz, RÁBA, MERCEDES, VOLVO, RENAULT, IVECO, MAN, SCANIA, DAF teherautókhoz értékesítenek komplett kuplungokat.

Mára a BSX Kft. vevőkörébe tartoznak a személygépjármű alkatrész értékesítéssel foglalkozó nagykereskedők, valamint az IKARUS, Hungarocamion és a VOLÁN vállalatok többsége is.

1996-óta cégünk ESSO márkakereskedője Baranya megyében. A meredeken növekvő forgalom színvonalas kiszolgálása érdekében minden igényt kielégítő raktárbázist építettünk.

Partnereink igényére 1999-ben nyitottuk meg szervizünket olajcserék és gumiszerelések gyors és szakszerű szolgáltatására. Minden igényt kielégítő legkorszerűbb berendezésekkel várjuk a hét munkanapjain ügyfeleinket és leendő partnereinket.

webshop